Policijsko akcijo na Nova24TV naj bi zrežirala kar Vesna Vukovič?

Vse se je pripravljalo v tajnosti in v zakulisju. Treba je očrniti “grdo” televizijo Nova24TV, ki ne poroča tako, kot bi morala. Ta grda televizija in neposlušni direktor nista poslušna in nagajata.


Tako nekako, bi se moral začeti film iz časa komuinizma, A se ni. To je resnična zgodba. Glavna režiserka, pa naj bi bila kar Vesna Vukovič, še vedno precej vdana  Robertu Golobu. In tudi ta akcija verjetno ni bila zastonj. Je akcijo spet plačal Gen-i?  No, treba pa je priznati. Na levi strani politične agende so odlični režiserji.

Bilo naj bi 18. maja 2023, ko se je na sedežu Nacionalnega preiskovalnega urada (Litostrojska 54 v Ljubljani) takratna generalna sekretarka Gibanja Svobode Vesna Vuković dobila z direktorjem NPU Darkom Muženičem, Golobovo “ovčko”. A očitno takrat ni bilo dovolj, zato Vukovičeva pride na NPU še enkrat 15. marca letos. Spet se dobi z Muženičem, piše Požareport. In prav Vesna Vuković, naj bi pri preiskavi policije na Nova24TV  odigrala “vlogo režiserke”, glavne vloge pa kriminalisti NPU.  

 Za hišno preiskavo so – skoraj zagotovo po zaslugi Vukovićeve – očitno vnaprej vedeli na Pop TV in seveda portalu Necenzurirano. Zato so uslužbenci Nove24TV že ob 6. uri in 40 minut, skratka dobre po ure po prihodu kriminalistov, opazili parkirane avtomomobile in kamere Pop TV, ki pa o tem (pravkar začeti hišni preiskavi Nove24TV), še ni poročala?! Očitno so – dogovorno in previdno – čakali na prvi članek portala Necenzurirano, ki je tekst o hišnih preiskavah objavil ob 7. uri in 55 minut.

Samo norcem, še očitno ni jasno, da se članka nekaj minut po dogodku ne da napisati, lektorirati in spraviti v medij. Zato ni slučajnost, da so bili novinarji POP TV v Zeleni jami (v bližini sedeža Nova24TV) povsem naključno že okoli 6. ure zjutraj. Pa lahko še tako “nabijajo” pravljico za lahko noč tistim levičarjem, ki še verjamejo v neodvisen medij POP TV. 

VREME

Maribor
oblačno
82%
1.1km/h
100%
18°C
18°
17°
17°
Tue
17°
Wed
15°
Thu
18°
Fri
20°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.