Romana Tomc, Matjažu Nemcu, na soočenju povedala, kar mu gre!

Zajem slike POP TV

Matjaž Nemec, človek brez pravih argumentov in pojma o Evropski politiki ima edino srečo, da je nosilec liste Socialnih Demokratov. Ponoči pa najverjetneje sanja Janeza Janšo.


Spomnimo se, da je Matjaž Nemec, kot nadomestni poslanec v Evropskem parlamentu, večkrat tarča posmeha, saj niti ne ve, o čem teče pogovor:

 A vendar je Nemec “pameten” ko se gre za Janeza Janšo in stranko SDS. Očitno drugega argumenta kot je Janša najverjetneje nima. Tudi tokrat je v svoje neprepričljive debate vključil Janšo. Dejal je, se stranka SDS vse bolj pomika skrajno desno, kar naj bi dokazovalo tudi glasovanje njenih poslancev v evropskem parlamentu. “Tudi retorika njihovega predsednika v zadnjih letih se je precej zaostrila,” je dejal. Pozabil pa je seveda na negospodarno trošenje davkoplačevalskega denarja in na vse dolgove, ki jih ima njegova stranka SD.

Seveda pa Nemcu ni ostala dolžna Romana Tomc, nosilka liste stranke SDS ki je dejala: “Kar je povedal kolega Nemec, je seveda precej pričakovano. Vedno je tako, da govori hitreje kot misli, Midva z Matjažem se večkrat peljeva skupaj v avtu z letališča do parlamenta. Matjaž ne zmore enega stavka brez omembe Janeza Janše. Enkrat sem ga celo – tako, malo v šali – vprašala, ali tudi ponoči sanja o Janezu Janši.”

Le k čemu bo doprinesla Nemčeva navzočnost v parlamentu Evropske unije?

VREME

Maribor
jasno
66%
0.5km/h
0%
24°C
24°
23°
24°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
19°
Sun
17°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.