Policist, ki je na twitterju “pljuval” po Janši, si je prislužil opomin pred odpovedjo.

Dušan Djogić, zajem slike

Se spominjate policista, ki je streljal v zrak in tko slavil zmago Roberta Goloba? No ta policist ni samo strelec, ampak očitno tudi  žaljivi “tviteraš”.


Pomočnik komandirja Policijske postaje za izravnalne ukrepe Nova Gorica Dušan Djogić, po letu dni, ko je na volitvah zmagal Robert Golob, očitno ne pleše, oziroma ne strelja več. Se je pa svojih čustev, do drugih politikov lotil na bolj “balkanski” način. Na nekulturni način se je namreč izražal na družbenem omrežju twitter.

Ljudje od policista seveda pričakujejo osebo, ki je prijazna in pripravljena pomagati. No očitno Dušan od tega ni popolnoma nič. Bržkone bi težko našli policista, ki bi javno tako žalil posameznike, kot je to konec lanskega leta več mesecev počel prav omenjeni Dušan Djogić. V 162 spornih tvitih je zapisal (nelektorirano): »Pahor je uvedel to prakso, se spomnim, kako si je lomil jezik, ko je v evropskih jezikih nakladal o boju proti koroni,« se je posmehoval takratnemu predsedniku republike Borutu Pahorju.

Nekdanjemu predsedniku vlade  Janezu Janši je sporočil: »Majstr Janez, kje vidiš ti, da si Golobova vlada lasti zasluge za daljnovod? Lepo je povedal, da je bil to projekt za Slovenijo, majstr Janez. Po tvoji maniri si užaljen, ker te niso postavili na piedestal in te malikovali. Si delal za Slovenijo ali zase?« Ob številnih emotikonih bruhanja je nadaljeval: »… Ljudstvo (večina) z SDS obračunava od aprila dalje. Rezultat je znan … petardo si fasal Janez, petardo.« In ga označil s pacientom. Obračunaval je tudi z direktorjem TV Slovenija, Urošem Urbanijo, z generalnim direktorjem RTV Andrejem Grahom Whatmoughum,  sočne in žaljive besede je namenil tudi nekdanjemu ministru za kulturo Vasku Simonitiju, ljubljanskemu občinskemu svetniku Alešu Primcu, poslancu Branku Grimsu, direktorju Nove24 TV Borisu Tomašiču in drugim. Skupaj je Dušan objavil kar 162 spornih tvitov. Pišejo Slovenske novice.

Djogić  naj bi svoje objave na twitterju zbrisal, za kazen pa dobil le opomin pred odpovedjo. Svoje balkanske manire bo pač moral sproščati očitno nekje drugje?

VREME

Maribor
pretežno oblačno
48%
1km/h
75%
24°C
25°
23°
21°
Mon
14°
Tue
13°
Wed
13°
Thu
14°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.