Robert Golob stisnil rep med noge? Ne bo se soočil z Janezom Janšo v oddaji Arena!

Robert Golob, zajem zaslona

Voditelj Igor Pirkovič je v današnjo oddajo Arena povabil predsednika vlade Roberta Goloba in prvaka SDS Janeza Janšo. A Golob je očitno spet stisnil rep med noge?

V današnji oddaji Arena, ki bo na prvem programu TV Slovenija, je želel njen voditelj Igor Pirkovič ob prvi obletnici volitev soočiti premierja Roberta Goloba in predsednika največje opozicijske stranke SDS Janeza Janšo. Da ju je povabil v oddajo, je Pirkovič še včeraj zvečer objavil na družbenem omrežju Twitter.

A glej ga zlomka. Robert Golob je spet stisnil rep med noge in sporočil, da ga ne bo. Očitno bi bilo  na TV Slovenija težko dokazati, da imamo eno najmanjših inflacij v Evropi in da je osnovna košarica živil cenejša za 25%, pa še kaj bi se našlo.

Očitno je Robert Golob na soočenju le takrat, ko lahko govori preko zooma s slušalkami na glavi

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.