Politična (ne)korektnost! Levi mediji zamolčali, kdo je bil kriv za požar nad Koprom?

požar nad Koprom, vir, Primorska.eu

Požar nad Socerbom, katerega so gasilci že ukrotili je na Primorskem naredil kar precej škode, pa tudi nekaj panike. A tokrat naj bi bil krivec znan?

“Požar je v veliki meri pogašen, ni pa še pogašen dokončno. Zdaj smo pravkar dobili na pomoč ponovno zračne sile in se ves trud usmerja v to, da se požarišče dobro zalije še s pomočjo letal oziroma helikopterjev,” je zjutraj za Radio Slovenija povedal vodja nočne izmene David Hrvatin iz koprske gasilske brigade. Glede na to, kako je kazalo – skrbi je povzročala predvsem burja –, je stanje še dobro, je ocenil. “Žarišči sta še aktivni v manjši meri, vsekakor pa ni videti dima, kot ga je bilo videti še sredi noči,” je pojasnil Hrvatin in izpostavil, da je gašenje zahtevno zaradi nedostopnosti, gasilci pa so se po do ognja prebili po strmem terenu. piše MMC.

So pa na RTV, čeprav so o tem poročali v poročilih ob 13h, v naslednjih poročilih izpustili podatek, kdo je bil krivec za ta požar. V poročilih ob 13h so na @RTV_Slovenija poročali, da naj bi bili za požar pod Socerbom krivi migranti. Kasneje tega ni bilo mogoče slišati nikjer več. Politična korektnost in levičarska cenzura so očitno opravili svoje,” je zapisal Božo Predalič.

Očitno živimo v državi, kjer so ilegalni migranti zaščiteni bolj, kot lastni državljani!

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
96%
1km/h
100%
3°C
5°
1°
3°
Fri
3°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-5°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA