Politični analitik Alem Maksuti žaljivo na twitterju označil kdo je “janšist”

alem maksuti
slika: Družbeno omrežje

Alem Maksuti, hišni politični analitik 24ur, je tokrat z svojim nedoraslim in žaljivim tvitom označil kdo je “janšist”!

ALEM MAKSUTI Z NOVIM ŽALJIVIM TVITOM

Alem Maksuti, hišni analitik, ki v bistvu analizira politiko v smislu “samo da ni Janša”? V kolumnah na nizkoten način obračunava s Slovensko demokratsko stranko in straši pred neoliberalizmom, promovira pa skrajno levičarske ideje, ki so propadle že v vseh svojih dosedanjih poskusih. On je “strokovnjak” za Maksutijevo “anti Janša” politiko, saj se kot nekdanji raziskovalec Fakultete za družbene vede, redno pojavlja na njegovi že kar hišni televiziji POP TV, kot komentator političnih tem.

Celo za Maksutija pa je tvit, ki ga je zapisal skrajno sprevržen in se moramo resno vprašati ali ni bilo posredi kaj alkohola ali prepovedanih substanc.

Ob vsem naštetim pa niti ne vemo koga je Maksuti mislil o pevcu, ki ne zna peti (raper Zlatko?) in o komikih, ki niso duhoviti (Marjan Šarec?). Mogoče pa je med nepismene štel celo sebe?

PM

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
73%
4.1km/h
75%
9°C
11°
8°
8°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.