Robert Polnar
Robert Polnar, poslanec DESIS-a, zajem slike

Robert Polnar je med poslanci državnega zbora, na včerajšnji izredni seji zagotovo zmagovalec, po svojem govoru. Ker ste njegov govor, s številnimi prošnjami želeli slišati v celoti, smo ga za vas tudi izbrskali in si ga lahko pogledate ob koncu članka.

Robert Polnar razkril vso bedo Karla Erjavca

Nikoli, v nobeni državi, tudi v najbolj normalnih okoliščinah, ni zahteva po izglasovanju nezaupnice vladi majhen politični dogodek. Prav gotovo gre za vnašanje novega elementa v politično življenje države. Tako bi vsaj moralo biti, toda ali temu lahko pritrdimo po načinu, kako so v nezaupnici eksplicirani problemi. po sekvencah, ki so predlagane?” Tako je začel svoj govor na izredni seji državnega zbora poslanec stranke DESUS Robert Polnar, ki svojega glasovalnega lista ob glasovanju ni prevzel.

Različne oblike fanatizma, rastejo iz radikalne preobrazbe pozitivnih občutkov predanosti in prepričanje, ter se izražajo v skrajni nestrpnosti in negativnem odnosu fanatikov do drugih ljudi in do lastnih naravnih potreb,” je v govoru poudaril Robert Polnar.

Preberite tudi: Kako je Robert Polnar razkrinkal Erjavca in njegovo povezanost z Veselom? (video)

Nezaupnica, tako, kot je zamišljena in predstavljena je najostudnejša orgija, vulgarne diskreditacije političnega prostora. Zgolj še ena priložnost za Noetovo barko zagovornikov ploščate zemlje. Edino, kar je pri tem možno narediti je ohraniti zdrav razum, osebno mero človekoljubja in se zoperstaviti;” je zaključil poslanec Polnar. Celotni govor pa si lahko ogledate na spodnji povezavi.

PM