Pomagali smo Piratom, da ne bodo stresali neumnosti, pri zbiranju podpisov za zakon o županih

Izrazito pristranska kampanja stranke Pirati, kjer zbirajo podpise za omejitev županskih mandatov je med ljudmi povzročila pravo ogorčenje predvsem zaradi nekorektne kampanje, ki jo vodijo.

Do 1. junija imajo Pirati še čas, da za vložitev dopolnitve zakona o lokalnih volitvah zberejo 5000 overjenih podpisov državljanov. torej jim voda teče v grlo, saj podpisov nikakor še niso zbrali. Zanimivo pa je, da so recimo, 5000 podpisov za višje pokojnine člani društva 1. oktober, zbrali v pičlih dveh dnevih. Piratom pa očitno ne uspeva preveč.

Tako so zadnje dni šli v kampanjo popolnoma brezglavo in hkrati zavajajoče, kajti na reklamah za njihovo kampanjo, Pirati izpostavljajo župane, ki tja seveda nikakor ne sodijo. Tistih, ki bi tam morali biti, pa jih ni. Tako je med Mariborčani, veliko negodovanja, povzročil plakat, ki stoji pred UE Maribor, kjer so izpostavili Franca Kanglerja. Slednji je bil mariborski župan le 6 let, torej mandat in pol, Pirati pa bi omejili županski mandat na dva zaporedna mandata. Zakaj naj bi torej Pirati manipulirali z imenom Franca Kanglerja?

Ubogim piratom, ki so zašli s poti, smo pomagali v našem uredništvu in jim pripravili plakat, ki ustreza njihovim zahtevam po predlogu zakona za omejitev županskih mandatov.

Sedaj, ko imajo popravljen plakat, pa gredo lahko pošteno v boj za podpise!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.