Kakšna sramota! Namesto da bi Pirc-Musar čestitala Rogliču osebno, je to storil Pahor.

Borut Pahor, čestital Rogliču. Slika. družbena omrežja

Borut Pahor se je še enkrat pokazal kot pravi slovenski navijač. Hkrati pa je naredil lepo gesto Sloveniji, kar pa ni bila zmožna narediti predsednica države.

Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič (Jumbo-Visma) jevčeraj  uradno zmagovalec 106. dirke po Italiji. Zadnjo etapo v Rimu je pred Kolosejem varno končal v času glavnine in zadržal 14 sekund naskoka pred tekmeci, potem ko je v soboto po sijajni predstavi zmagal na Svetih Višarjah in oblekel rožnato majico vodilnega.

A namesto, da bi v Rim odpotovala Nataša Pirc Musar in Rogliču osebno čestitala, kot predsednica države, je tja odpotoval Borut Pahor in se prej na sestanku dobil še z predsednikom Italije Sergiom Mattarello, kateri je Pahorja sprejel tudi na zasebnem pogovoru v palači na Kvirinalu. Kasneje je Pahor tudi Rogliču  osebno čestital. Sodeč po sliki je bil Roglič čestitke izredno vesel.

Borut Pahor, čestital Rogliču. Slika: družbena omrežja

Predsednica “vseh” torej ni bila zmožna priti v Rim, ki je bil tokrat slovenski. Tja seveda, pričakovano, nista odšla niti Robert Golob in njegova ljubica. Na koncu pa bivši predsednik države rešuje čast slovenske politike. Gospa predsednica – kakšna sramota.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.