Ponoči je zagorelo na Meljski cesti v Mariboru. Ena oseba je umrla!

požar

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje je sporočila, da je ob 3.38 na Meljski cesti v Mariboru zagorelo v večstanovanjskem objektu.

Ob 3.38 je na Meljski cesti v Mariboru zagorelo v večstanovanjskem objektu. Gasilci JZ GB Maribor, PGD Maribor mesto, Pobrežje in Malečnik so požar pogasili in evakuirali prebivalce. Ogenj je uničil več stanovanj in kompletno ostrešje objekta s kritino površine okoli 20 x 15 metrov.

Eno osebo so reševalci NMP Maribor prepeljali v UKC Maribor. Civilna zaščita MO Maribor je priskrbel nadomestno bivališče za eno osebo, ostali prebivalci pa so se začasno preselili k svojcem. Moškemu, sicer tujemu državljanu, ki je bil najden v hiši interventne službe, žal niso mogli več pomagati in je na kraju nesreče umrl.

O dogodku sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka.

video: Maribor24

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
51%
1km/h
40%
25°C
27°
24°
24°
Fri
12°
Sat
14°
Sun
14°
Mon
13°
Tue

TWEET DNEVA

 
WhitePress marketinška platforma za ustvarjanje, distribucijo in analizo vsebin, ki se uporablja predvsem za potrebe digitalnega oglaševanja. Na platformi se lahko oglaševalci in marketinške ...

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.