Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Ponoči je zagorelo na Meljski cesti v Mariboru. Ena oseba je umrla!

požar

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje je sporočila, da je ob 3.38 na Meljski cesti v Mariboru zagorelo v večstanovanjskem objektu.

Ob 3.38 je na Meljski cesti v Mariboru zagorelo v večstanovanjskem objektu. Gasilci JZ GB Maribor, PGD Maribor mesto, Pobrežje in Malečnik so požar pogasili in evakuirali prebivalce. Ogenj je uničil več stanovanj in kompletno ostrešje objekta s kritino površine okoli 20 x 15 metrov.

Eno osebo so reševalci NMP Maribor prepeljali v UKC Maribor. Civilna zaščita MO Maribor je priskrbel nadomestno bivališče za eno osebo, ostali prebivalci pa so se začasno preselili k svojcem. Moškemu, sicer tujemu državljanu, ki je bil najden v hiši interventne službe, žal niso mogli več pomagati in je na kraju nesreče umrl.

O dogodku sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka.

video: Maribor24

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
7.2km/h
0%
13°C
14°
12°
12°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
7°
Sun
2°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.