“Fake news” – POP TV o “nenavadnih” in “izrednih” sestankih predsednika vlade?

pop tv levi medij
Stavba POP TV (fotomontaža)

Pop TV je v svoji dnevno informativni oddaji 24ur včeaj poročal o – po njihovih navedbah – ‘izrednem” in “nenavadnem” sestanku, ki da ga je sklical premier Janez Janša minuli torek z direktorjem policije, direktorjem NPU, prvim kriminalistom v državi, direktorjem SOVE, ministroma Hojsem in Toninom in državnim sekretarjem za nacionalno varnost Žanom Mahničem.

Namigovanja o izrednem ali nenavadnem sestanku predsednika vlade, o katerem je poročal Pop TV, ne držijo. Kot je razvidno iz vabil, ki smo jih posredovali novinarki Staši Lozar in si jih lahko vsak sam prebere, je imel tisti dan predsednik vlade tri podobne sestanke, in sicer na temo:
a) ocena finančnih in gospodarskih posledic epidemije,
b) ocena socialnih posledic epidemije,
c) ocena varnostnih posledic epidemije.

Tako je premier opravil pogovore z ministri Andrejem Vizjakom, Zvonkom Černačem, Marjano Bednaš (UMAR) in Bojanom Nastavom (SURS) o finančnih in gospodarskih posledicah epidemije, z ministri Janezom Ciglerjem Kraljem, Tomažem Gantarjem, Zdravkom Pocivalškom in Andrejem Šircljem o oceni socialnih posledic epidemije. S predstavniki varnostnih sistemov pa je bil opravljen pogovor o oceni varnostnih posledic epidemije.

Kot je jasno razvidno iz vabil, so bile na vsak sestanek vabljene za izbrano tematiko najbolj pristojne osebe v državi. Bilo bi nenavadno, če predsednik vlade takšnih sestankov v takšni situaciji ne bi organiziral.

Vabila objavljamo v nadaljevanju.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
96%
2.1km/h
100%
3°C
4°
1°
3°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-4°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA