Poplačilo za udrihanje po Janši? Levičarka Tea Jarc z noro dobro službico v Bruslju.

Tea Jarc

Sindikalistka in promotorka sovražnosti proti vladi Janeza Janše Tea Jarc naj bi dobila dobro plačano službo v Bruslju. Je to poplačilo za njen trud pljuvanja po vladi Janeza Janše?

Leva elita priviligirancev še vedno finančno izčrpava Slovenijo. Seveda je potrebno dobro in bogato nagraditi vse tiste, ki so dve leti vneto pljuvali po vladi Janeza Janše.  Proračun so tako dodobra olomastili še za dodatnih 40 milijonov evrov. Poskrbelo se je tudi za ostale.

Med njimi je tudi Tea Jarc. Bila je v prvih vrstah na protivladnih protestih, na Kredarici si je privoščila brutalen izpad in verbalno napadla takratnega premierja Janeza Janšo in ministra Aleša Hojsa. V normalnih družbah bi to pomenilo konec njene politične kariere, za Jarčevo pa je to bila odskočna deska da pride do politične kariere in predvsem denarja.

Gre za delovno mesto, kjer se plače gibljejo tudi po več tisoč evrov. Piše Demokracija. Njena plača naj bi znašala okoli 7 tisoč evrov, kar je za slovenske razmere menedžerka plača. Njeno višino pa bi slovenski sindikalisti morali napadati kot nedostojno, saj morajo izkoriščani delavci garati za minimalno plačo. No tokrat bo na račun njihovih žuljev bogatela 35-letna levičarka.

Na spletni platformi za nepremičnine v Bruslju, pa smo našli, kako Tea Jarc išče studio ali 1-sobno stanovanje za mesec junij. Najraje na lokaciji mestnega središča, v St. Gillsu ali Ixelessu. Za stanovanje je pripravljena plačati okoli tisoč evrov. Zaželen je tudi balkon.

Kaj niso take zahteve malce skregane z logiko za tako “kaviar” socialistko?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.