Poročila se je naša šampionka Nika Križnar. Tako lepa je bila, kot nevesta (foto)

Nika Križnar in Aljaž Vodan, slika. Instagram

Naša uspešna slovenska smučarska skakalka Nika Križnar se je včeraj poročila z dolgoletnim partnerjem Aljažem Vodanom. Tako je žarela, kot nevesta.

Slovenska smučarka skakalka in olimpijska junakinja Nika Križnar si bo za vselej zapomnila ta topel in s soncem obsijan pomladni dan, ko je skočila v zakonski stan. Tudi njen mož Aljaž Vodan je nekdanji smučarski skakalec, danes pa trenira otroke pri SK Triglav Kranj. Križnarjeva je skupne trenutke s svojim dolgoletnim partnerjem že v preteklosti večkrat objavila.


Ob prekrasni fotografiji v osrčju zelene pokrajine je zapisala »Za vedno« in s tem bila deležna tudi čestitk svojih sledilcev. Na poroki je bila tudi smučarska skakalka Urša Bogataj, ki je pred kratkim na svet pozdravila prvega otroka. To še ni vse – Urša je v razmerju z Nikinim bratom Sandijem, kar pomeni, da sta si tudi zasebno Nika in Urša zelo blizu. 

Zajem slike / instagram

Med drugim je Niki Križman čestitala alpska smučarka Ilka Štuhec, z besedami: »Ej ti! Čestitke!«. Njena prijateljica olimpijska junakinja Urška Bogataj se je sobotnega poročnega slavja udeležila in na instagramu zapisala: “Cukrčka, srečno”.

Instagram Urše Bogataj

VREME

Maribor
delno oblačno
56%
2.6km/h
40%
22°C
24°
22°
20°
Wed
12°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.