Tretjega osumljenca Dankinega umora, prehitela smrt.

deklica Danka

Srbija je bila dolge dni na nogah in nestrpno sledila vsem novim informacijam o poteku iskanja male Danke Ilić, katera je na žalost umrla. Smrt sta zakrivila delavca komunalnega podjetja Bor, ter se znebila trupla.


A Agonija družine je neskončna. Iskanje trupla se vleče predolgo, policija tava v temi in na vse načine poskuša primer zaključiti, a trupla še niso našli. Je pa umrl ključni človek, ki bi lahko kaj več vedel kje je odvrženo trupelce male Danke. V priporu naj bi ga zadela srčna kap.

Prav pokojnik je bil tisti, ki je predhodno priznal, da je bil udeležen pri grozljivem zločinu – skupaj s svojim očetom naj bi po njegovih besedah, bratu pomagal skriti posmrtne ostanke deklice. Policijo je tudi peljal na 20 lokacij, kjer naj bi se skrivali ostanki, a na nobeni niso našli ničesar. 

Pokojni, je bil  40 letni D.D. iz Bora, ki so mu v soboto odredili pridržanje do 48 ur zaradi suma, da je postalo slabo, kljub pravočasnemu odzivu policistov in zdravnikov pa je umrl ob 3.10 zjutraj. Mrliški oglednik je ugotovil, da gre za naravno smrt,« so sporočili z ministrstva za notranje zadeve. Zagotovo pa bodo vedeli več po obdukciji.

VREME

Maribor
delno oblačno
90%
1km/h
45%
12°C
14°
11°
12°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.