Poslanci stranke SDS zavihali rokave in prišli na pomoč v Mozirje! 🙏

Zajem slik, (omrežje X)

V občini Mozirje je reka Savinja že ponoči prestopila bregove in poplavila mesto ter okoliške hiše. Danes se vidi pravo razdejanje!

Na terenu v Mozirju so od zgodnjih jutranjih ur gasilci, ki rešujejo, kar se v danih razmerah rešiti da, poplavljeni pa so tudi drugi kraji Savinjske doline. Savinja se je ponekod že začela umikati, s tem pa se kažejo tudi prave razsežnosti poplav. Na pomoč krajanom so se pridružili tudi nekateri poslanci Slovenske demokratske stranke.

“Več ljudi smo morali reševati iz poplavljenih hiš, v kraju Soteska voda udarja nazaj in zaliva naselje Loka,” pa je za STA povedal mozirski župan Ivan Suhoveršnik. V Mozirju je zalita avtobusna postaja, pod vodo so tudi Loke in Mozirski gaj, ki so ga zaprli.

Mozirski gaj, slika facebook

Pot do Mozirja je bila včeraj še neprevozna. Danes se je do opustošenega območja prebila tudi ekipa poslancev stranke SDS in ostalih članov stranke, ki so prišli na pomoč  domčinov!

HVALA ZA TO GESTO! NAJ BO TAKIH POMOČI ČIM VEČ! 🙏

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.