Poslanec SDS Dejan Kaloh nakazal za pomoč v stiski. K tem je pozval tudi župana Arsenoviča

Dejan Kaloh

V dnevih pred Božičem velikokrat pomislimo na otroke, družine, starejše, reveže in podobno. V teh dnevih smo še posebej humanitarni. A vsak lahko pomaga po svojih zmožnostih.

Tudi poslanec stranke SDS Dejan Kaloh se je odločil, da bo denar namenil otrokom, kar je sporočil tudi na svojem twitter profilu, poleg tega pa je k donaciji pozval tudi fotografa Marka Pigaca in župana občine Maribor, Saša Arsenoviča.

Tako je zapisal: “Mnogo otrok v Mariboru je v stiski. Zato gre moja letošnja decembrska donacija njim. Verjamem, da bo isto storil veliki človekoljub Marko Pigac . Pa tudi Saša Arsenovič, ki je še posebni dolžnik glede otrok. Vsi v Mariboru in Sloveniji smo na istem čolnu. Povezana in solidarna družba se kaže v tem, v kolikor znamo poskrbeti za naše najšibkejše – institucionalno in kot posamezniki.”

Čakamo torej še donacije fotografa Marka Pigaca, ki je močan bolj po jeziku, kot po dejanjih , ter župana Saša Arsenoviča, ki je letos poleti napadel mladoletnega otroka. Le koliko bosta ta dva namenila otrokom?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
86%
1km/h
100%
-1°C
0°
-3°
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA