Posnetek, kateremu se danes smeji vsa Slovenija. Golob, kot veliki komunikator in strateg?

zajem slike, instagram

Na družbenih omrežjih danes odmeva posnetek predsednika vlade, kako se prevaža v avtomobilu in, kot velik strateg zatopljen v papirje in preučuje možnosti, ter kima.


Velike stvari se ne zgodijo naključno, ampak so rezultat tradicije, truda, odrekanj, predvsem pa sodelovanja med ljudmi, ki ustvarjajo razvojno okolje,” Tako nekako se je samohvalil predsednik vlade Robert Golob, a pri tem verjetno ni mislil sebe, saj sta trud in odrekanje pojma, katera Golob zagotovo ne pozna. 

Je pa Robert Golob objavil posnetek vožnje z avtomobilom, ko se je minili petek peljal  na dogodek v Lek. V avtomobilu, pa zatopljen v papirje, kot nekakšen velik strateg in rešitelj, kimal . Taka drža in navdušenje spominja na fašista Adolfa Hitlerja, kjer je zatopljen v papirje predeloval novo strategijo na bojiščih. Verjetno gre v primerjavi le za naključje, ampak dovolj, da se posnetku smeji cela Slovenija.

(posnetek, instagram profil Roberta Goloba)

Še dobro, da se Robert Golob ne snema takrat, ko mora na veliko potrebo.

 

VREME

Maribor
delno oblačno
52%
5.7km/h
40%
26°C
27°
23°
25°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.