Šokantno odkritje. Brat, osumljenega za umor male Danke, v priporu ni umrl naravne smrti

deklica Danka

Saj ni res, pa je. Ekspertiza inštituta za sodno medicino v Beogradu je pokazala, da je brat osumljenca za umor male Danke umrl zaradi pretepa, katerega sledi so bile jasno vidne.


D.D., brat enega od osumljencev izginotja in umora dveletne deklice Danke Ilić, je 7. aprila umrl na policijski postaji v Boru, je ugotovil Inštitut za sodno medicino v Beogradu. Piše Radar.  Ugotovitev izvedenca je bila posredovana v nadaljnje ukrepanje pristojnemu Višjemu državnemu tožilstvu v Zaječarju.

Kot je znano, so v soboto, 6. aprila, na policijski postaji v Boru za 48 ur pridržali osumljenega D.D., ker da je pomagal svojemu deset let starejšemu bratu Dejanu, ki je osumljen umora deklice, da truplo preselita za zdaj neznano kam. Isto noč so policisti sporočili, da je Dalibor umrl naravne smrti, potem ko je popil pijačo. V sporočilu za javnost še piše, da je Dalibor kljub pravočasni reakciji policistov in zdravnikov, ki so poskušali oživljati, ob 3.10 umrl.

V sodnomedicinskem poročilu je tako navedeno, da so na njegovem truplu številne poškodbe, zato so izvedenci ugotovili, da je šlo za nasilno smrt. 

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
88%
0.5km/h
11%
11°C
12°
9°
10°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.