Potnik provociral voznika avtobusa. Ta ga je vrgel ven!

Slika je simbolna, / Wikipedia

Po družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek dogajanja iz avtobusa Ljubljanskega potniškega prometa (LPP), ko je potnik provociral voznika avtobusa in sicer z besedami z besedami, da bo »dobil še eno prijavo«. 


Po poročanju Slovenskih novic so z incidentom pri LPP-ju seznanjeni in so sporočili, da je voznik zaradi napada potnika utrpel poškodbo ustnice. 

Voznik je potnika opozoril na obvezno plačilo voznine in zahteval, da zapusti avtobus.  Potnik je bil vozniku znan, ker je že nekaj časa povzročal težave (verbalno žalil voznika in ni želel plačati voznine). Voznik se je na besede potnika, da bo »dobil še eno prijavo« odzval z nasiljem in potniku hotel onemogočiti vstop na avtobus, pri tem pa jih je dobil s pestjo v obraz. 

Kot piše Piše portal utrip Ljubljane, je voznik v LPP zaposlen že 12 let in vse do danes pri njem niso zabeležili kršitev delovnih obveznosti. Z njim so opravili razgovor, ga opozorili, da je bilo njegovo vedenje nedopustno, in mu izrekli opomin.

Kdo bo pa opomin in kazen izrekel nasilnemu, potniku pa je drugo vprašanje!

P.M.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
52%
3.6km/h
75%
24°C
26°
23°
24°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.