Poziv občinskih odborov DeSUS k odvzemu pooblastil Karlu Erjavcu!

desus erjavec
kandidat za mandatarja Erjavec Karl. Slika: Twitter

Med člani stranke DeSUS narašča nezadovoljstvo z njenim vodenjem. V Terenskem odboru Videm so tako predlagali Svetu stranke, da odvzeme pooblastila predsedniku Karlu Erjavcu.

Pojavljajo se predlogi za odvzem pooblastil predsedniku Karlu Erjavcu

V stranki DeSUS narašča nezadovoljstvo nad delom predsednika stranke Karla Erjavca. V svojem pismu, ki se nanaša na konsolidacijo stranke, so uvodoma zapisali, da so “vse kar danes imamo, ustvarile generacije, ki so delale pred nami, vse, kar bomo imeli jutri, ustvarjajo generacije, ki delajo danes.” Kot še navajajo “V to verjamejo v DeSUS-u in s tem zastopajo vse generacije.” Prepričani so še, da živimo od rezultatov ustvarjalnega dela. To so po njihovem prepričanju temelji humane družbe, na katerih stojijo ali padejo osnovni stebri države. Kot so ob tem še prepričani, je stranka DeSUS je izgubila temeljne principe političnega vodenja, zato jo želijo konsolidirati, a jo v resnici razdvajajo.

Uprli so se tudi v vrhniškem odboru  

Tudi v Vrhniškem odboru so se uprli. Tudi tamkajšnji IO podpira poslance stranke DESUS in hočejo, da se z vlado še naprej sodeluje, poleg tega pa podpirajo tudi ministra iz kvote DESUS Jožeta Podgorška.

Se torej Erjavcu obeta konec? Končno?

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.