POZOR! Na SIOL prihaja “Golobičev” človek Uroš Urbas?

URBAS
Uroš Urbas, /fotomontaža/

Spletni portal Siol je eden tistih portalov, ki o dogodkih poroča objektivno in korektno, za razliko od konkurenc na MMC in 24ur.com. Ga je zato potrebno utišati?

UROŠ URBAS NA SIOL ZARADI GOLOBIČA?

Zanimiva kadrovska poteza, o kateri poroča danes Požareport. Uroš Urbas bo postal, tako imenovani digitalni direktor na Telekomovi hčerinski družbi TSmedia, ki izdaja Siol.net.  Poteza je zanimiva, ugotavlja Bojan Požar,  zato, ker Urbas med boljšimi poznavalci medijsko-politične scene velja za “človeka Gregorja Golobiča“, med vlado Marjana Šarca pa se je dokazljivo zbližal tudi z Damirjem Črnčecem, takratnim državnim sekretarjem za nacionalno varnost, danes svetovalcem LMŠ. Sicer zdaj  naokoli lobira za mesto odgovornega urednika na MMC RTV Slovenija, a očitno je boljše da pride na SIOL. Špekuliramo, da na SIOL-u, ni politika narejena po meri Golobiča?

Je pa tu še ena podrobnost. Uroš Urbas in Gregor Golobič sta že vrsto let neposredna soseda na Kotnikovi ulici 6 v Ljubljani, točno tam, kjer je v službenem stanovanju ministrstva za obrambo donedavnega stanoval tudi Damir Črnčec.

Kaj bo to imenovanje pomenilo za portal SIOL.NET bomo videli kmalu!

P.M.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.