Pozor! Nasilneži sredi Maribora izvajajo teror nad starejšimi?

maribor golobi
Golobi v Mariboru, slika: inyourpocket.com

V zadnjih tednih so Mariborčani priča skupini moških oseb, ki sredi Maribora na Trgu svobode nadleguje ljudi, se na njih dere in nasploh prostaško obnaša.

Danes so mariborski policisti z omenjeno skupino le opravili informativni pogovor, saj so se danes sredi belega dne spet prostaško drli na predvsem starejše občane, pred dvema dnevoma pa so se s pestmi lotili starejšega moškega na kolesu. Slednji je ob napadu padel s kolesa in si pri padcu močno poškodoval glavo. Šlo naj bi za slovenske državljane, vsaj eden izmed njih pa se pogovarja tudi v nemškem jeziku. Občasno je z njimi tudi ženska s psom, po imenu Snoopy. 

Verjetno si Mariborčani in Mariborčanke želijo, da bi bila policija pri svojem delu bolj proaktivna, ko gre za kršenja javnega reda in miru ter v zadnjem času celo za fizične napade na občane. Piše portal Politikis.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.