POZOR! DELITE TO NOVICO! Mile (15) in Elisa (15) sta pogrešana že štiri dni!

Melita in Elisa

Generalna policijska uprava je te dni objavila, da sta od minule nedelje, 19. februarja, pogrešani mladoletni osebi Mileta in Eliso stara 15 let iz Maribora oz. Šentilja.

Mile je visok okoli 190 cm, suhe postave, težek približno 65 kg. Kratkih črnih las in rjavih oči. Oblečen je bil v svetle kavbojke, črni brezrokavnik in športne copate Nike. Pogrešana Elisa, je visoka okoli 160 cm, srednje postave, težka približno 65 kg. Kratkih kostanjevo temnih, močnih las, segajočih do ramen.

Vse, ki bi pogrešani osebi opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, policisti prosijo, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimno številko 080 1200 ali številko za prijavo pogrešanih otrok 116 000.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.