POZOR! Pojdite tankati! Od polnoči občutna podražitev goriv!

slika je simbolna

Če imate prazen rezervoar vašega jeklenega konjička vam priporočamo, da najdete bližnjo bencinsko črpalko in napolnite vaš avto. Od polnoči se bodo namreč občutno podražila pogonska goriva.

 

Liter 95-oktanskega goriva se bo podražil za 3,7 centa, kar pri iztočenih 50 litrih pomeni 1,85 evra več. Liter dizla se bo podražil za kar 6,4 centa, kar pri 50 litrih pomeni 3,2 evra več kot doslej. Pri 50-ih litrih to znese 79,4 evra.

 

“Liter dizla bo, ob nespremenjeni trošarini, ki je trenutno določena na 0,38277 evra na liter, na bencinskih servisih izven avtocestnega križa v novem obdobju znašal 1,664 evra na liter, kar pri 50-ih litrih znese 83,2 evra. 

 

“Za liter kurilnega olja bo, ob nespremenjeni trošarini, ki je trenutno določena na 0,07875 evra na liter, v novem 14-dnevnem obdobju potrebno plačati 1,249 evra na liter. Pri naročeni količini 1.000 litrov kurilnega olja bo potrošnik tako plačal 1.249 evrov (brez prevoza).

vir: Žurnal24

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.