Pozor! Prihaja sneg in temperature pod ničlo!

Zime še ni konec. V prihodnjih dneh boste spet potrebovali zimska oblačila. Prav bo prišla tudi kakšna lopata za kidanje  snega.

Ponoči nas bo dosegel sneg, tudi v nižinah. Ne bo ga ravno veliko, kakšnih pet do deset centimetrov ga utegne pasti, ponekod na Kočevskem in Notranjskem pa jih lahko doleti tudi več kot 20-centimetrska snežna odeja, so med tednom napovedovali vremenoslovci Agencije RS za okolje (Arso). 

V nedeljo čez dan se bo ponekod v zahodni Sloveniji delno zjasnilo, v osrednji, južni in jugovzhodni Sloveniji bo občasno še naletaval sneg. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem do 8 stopinj Celzija. 

Med tednom bo bolj turobno, z jutranji temperaturami okoli ničle, čez dan pa se bo segrelo do pet in več stopinj, ob morju še nekaj stopinj več. Zanimiva pa je trenutna napoved za prihodnji vikend: jutranje temperature se bodo v osrednji Sloveniji spustile do –4 stopinje Celzija, medtem ko bo živo srebro čez dan poskočilo do 8 ali 9 stopinj Celzija.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.