Golob sanjal o 150.000 obiskovalcih v Planici. Janša mu je povedal svoje

Slika iz Planice (zajem slike - RTV)

SP v Planici še vedno buri duhove. Dogodek, ki bi moral biti Sloveniji v ponos, gledalcem pa v zadovoljstvo, je le bleda senca tega. Cene vstopnic in hrane zasoljene, gledalcev pa tudi iz tujine pa ni od nikjer.

Velik športni dogodek, ki se te dni odvija v Planici je pravzaprav, dogodek, ki pri ljudeh ne vzbuja zanimanja. Tudi zaradi cen, ki jih je organizator pripravil za obiskovalce. Zanimivo je, da so organizatorji, zaradi zasoljenih cen ostali tudi brez namestitev v hotelih, tako v Kranjski gori, kot na Bledu hoteli samevajo. Precejšen delež namestitev pa sta zaradi visokih cen speljala celo sosednja Trbiž in Beljak.


Planiška draginja! Poglejte te zasoljene cene hrane in pijače v Planici.


Kot že večkrat, je tudi tokrat mimo udaril predsednik vlade, ki se je s svojo ljubico udeležil odprtja prvenstva in dejal: “V naslednjih dneh se bo tukaj predstavilo 1500 športnikov, še 100-krat toliko pa obiskovalcev, ki bodo v Planico prinesli fantastično vzdušje.” Je pa predsednik vlade vseeno dobil, od organizatorja, dve brezplačni bundi. Zase in za svojo ljubico. 

Je pa predsednika vlade zbodel tudi predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša in zapisal: ” Prva slika iz časa diktature in druga iz časa vladavine svobodnjakov!”

Tu je še nekaj odzivov na družbenih omrežjih:

In zanimivo…  Tri tedne po prvenstvu bodo domači ljubitelji skakalnega športa v Planici za 30 do 35 evrov dobili polete dolge do 250 metrov. Na  SP na manjših napravah pa so vstopnice že sedaj vsaj 100 odstotkov dražje. Malo drugače, ko so bile Golobove napovedi o 150.000 obiskovalcih!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.