Tanja Fajon, radikalna
Tanja Fajon, slika, družbena omrežja

Tanja Fajon je v mesecu marcu veselo izjavila, da se je cepila in s tem verjetno mislila koliko čestitk bo dobila. Namesto tega je doživela popoln pogrom!

POGROM NAD TANJO FAJON!

“Veselje ob misli, da to predstavlja prvi korak nazaj k normalnosti. Zaupam v znanost in sem ponosna na vse dosežke moderne medicine,” je zapisala Tanja Fajon pod sliko o  potrdilu o cepljenju. A namesto čestitk, so se vsuli številni komentarji, nad katerimi bi se Tanja Fajon lahko vsaj malo zamislila, kaj počenja v slovenski politiki.

Pod ne preveč spodbudne komentarje, je tudi sama prilila olje na ogenj in zapisala: “Res je žalostno prebiranje vseh negativnih, praznih, žaljivih komentarjev. Zakaj je med zapisi toliko gneva, jeze, puhlosti? Res ne privoščite ljudem zdravja? Jaz vam ga. In tudi veselje. Najdite svoj notranji mir. Jaz sem ga že zdavnaj. Ker ne zlivam gnojnice po ljudeh. Ampak jih spoštujem. Ker uživam vsak dan, ki je pred mano. Vem, zakaj. In ker imam rada sebe, moje najbližje, prijatelje. Preveč dragocen je nas čas za slabe trenutke.” Pod to objavo pa se je vsulo še več negativnih komentarjev.

 

 

 

 

PM