Pravkar: V hiši pretepene sodnice poteka hišna preiskava

Sodišče, odpovedi

V hiši mariborske sodnice, ki so jo brutalno napadli in hudo poškodovali, poteka obširna hišna preiskava. Policija naj bi preiskovala tako notranjost hiše kot tudi okolico in vozilo, parkirano pred hišo.

Hišna preiskava v hiši pretepene sodnice

V stanovanjski hiši, kjer s partnerjem živi mariborska sodnica Daniele Ružič, ki so jo neznanci okoli 1.15 ure zjutraj v nedeljo pričakali pred domom, napadli in hudo telesno poškodovali, trenutno poteka hišna preiskava. Policija je preiskavo začela v popoldanskih urah, preiskovali pa naj bi tako notranjost hiše kot dvorišče pa tudi vozilo, ki je parkirano pred hišo, poroča 24ur.

Policija je sicer skopa z informacijami, tako še ni znano, ali je napad povezan z delom sodnice  z Okrožnega sodišča v Mariboru, ali z njenim zasebnim življenjem – preiskovali naj bi vse možnosti, o motivu pa še ne želijo govoriti. Sporočilo so zgolj, da “potekajo preiskovalna dejanja v okviru intenzivne preiskave”.

Ko bo znanega kaj več, bomo o tem pisali tudi mi.

M.G.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
82%
2.2km/h
83%
14°C
15°
13°
13°
Sat
13°
Sun
13°
Mon
13°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.