V jutranjih urah so opazili v prostorih NK Duplek pravo razdejanje. Kaj je iskal neznanec? Policisti, so izdelali seveda uradni zaznamek.

Razdejanje v prostorih NK Duplek

lani Nogometnega kluba (NK) Duplek so danes zjutraj z velikim ogorčenjem in žalostjo pogledovali proti klubskim prostorom ob tamkajšnji osrednji osnovni šoli in igrišču v Spodnjem Dupleku. Naleteli so namreč na nadvse neprijeten prizor oziroma na pravo razdejanje, ki ga je za seboj pustil vlomilec.

Dejanje so v NK Duplek ocenili kot sramoto: »Danes ponoči je nekdo vdrl v naše klubske prostore. Ne razumemo tistih, ki ste to naredili. Kaj imate od tega? Razen mogoče tega, da je vam samim smešno in frajersko. Vsak dan je nekdo od teh, ki se trudimo za klub, na igrišču. Takrat se komot oglasite in poveste kaj vas moti. Verjetno pa je najlažje (in seveda tudi najbolj strahopetno!!!) prit ponoči in uničit nekaj kar ni vašega. Ne skrbite, mi bomo prostore uredili. Ne bomo dopustili, da bi nekdo uničeval naš klub, v katerega je vloženega ogromno truda. #nkduplek,« so zapisali.

MG