..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Praznujemo dan zahvalnosti? Na današnji dan je odstopil Marjan Šarec.

Marjan Šarec
slika: Demokracija

Na današnji dan je odstopil Marjan Šarec, do danes najslabši predsednik vlade v zgodovini Slovenije, ki se je vdaj sredi mandata in odstopil. Ta dan so nekateri poimenovali tudi zahvalni dan!

Šarec je odšel v zgodovino, kot najbolj nesposoben predsednik vlade v zgodovini Slovenije. v bistvu mu je pred očmi razpadala vlada, ministri so se menjavali.  

Premier Marjan Šarec je tako na današnji dan odstopil s položaja. Takrat je pozval k čimprejšnjim predčasnim volitvam. Stranki SMC oziroma njenemu predsedniku Zdravku Počivalšku, lokalnim listam, iniciativam in drugim je pri nastopu na volitvah ponudil partnerstvo. “S to vlado ne morem doseči ničesar. Zato je najbolj pošteno, da gremo na predčasne volitve,” je danes novinarski konferenci dejal Šarec. “Najbolj pošteno je, da gremo na volitve, da ljudje povedo, ali želijo, da delamo naprej in ali je ta podpora v javnosti realna ali ne.” A tu se je Šarec uštel. Novi predsednik vlade je tako postal tudi zmagovalec volitev Janez Janša.

V namen obletnice je bil narejen tudi poseben film, ki je postal senzacija na twitterju.

In ko so ljudje na volitvah postavili stranko Marjana Šarca npred vrata parlamenta je le-ta postal obrambni minister. Bog nam pomagaj.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
61%
3.6km/h
0%
13°C
14°
11°
12°
Thu
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.