..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Aleksander Reberšek: Kdo je gazda v tej državi? Tisti ki preganja farmacevtke!

Aleksander Reberšak, Nova Slovenija
Aleksander Reberšak, osebni arhiv

Včeraj se je v parlamentu vnela razprava ob seji, ki je bila sklicana na zahtevo poslanske skupine SDS, kjer so poslanke in poslanci predstavili predloge glede reševanja razmer v zdravstvu.

Seveda je bil na seji tudi minister za zdravje, ki je poslušal predloge. Predvsvsem poslanci opozicije so prepričani, a bo katerega od dobrih predlogov stranke tudi upošteval. Stanje v zdravstvu je vsekakor izredno slabo. V bistvu, tako slabo še nikoli ni bilo. Po podatkih Zavoda za zdravstveno zavarovanje še nikoli ni bilo toliko oseb brez družinskega zdravnika kot sedaj. Konec novembra lanskega leta 132.185 oz. 6,26% prebivalcev.

Največ ljudi, ki ostaja brez družinskega zdravnika je v Ljubljani. A kdo je tam pravi “gazda”, kot se je vprašal poslanec NSi, Aleksander Reberšek? Minister ali Janković. Tako je poslanec razgalil ministra Bešič Loredana!

Kot je Poslanec Reberšek ugotavljal naprej, je problem zdravstva tudi nabava določenih stvari. izpostavil je čisto navadni stetoskop.

Kot je dejala poslanka SDS, Karen Furman, V kolikor bi vlada predlagala rešitve dobre za ljudi, bi jih podprli tudi v naši poslanski skupini. Razmere v zdravstvu so nam po zadnjih dveh letih vladanja dobro poznane. Vodenje vlade smo namreč prevzeli prav v času covid krize, ki je razkrila pravo kondicijo slovenskega zdravstva. 

Od kondicije pa se pod Golobovo vlado čuti le še utrujenost.

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
64%
1km/h
0%
12°C
14°
9°
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon
1°
Tue

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.