Precej opiti levičar zmotil mobilno kavarno Zale Tomašič v Mariboru

Zala Tomašič in ekipa SDM, slika: Sandi Žnidaršič

Zala Tomašič se je včeraj v soboto mudila v drugem največjem slovenske mestu Maribor, kjer je Štajerce vabila na brezplačno kavo, čaj ali limonado. Bilo je polno dobrih misli, prisrčnega stiska rok in komentarjev. Se je pa našla tudi izjema. Mariborčan, ji je bil očitno že ob 11. uri precej opit.


Sončna sobota v Mariboru je bila precej intenzivna. Kandidatka za Evropsko poslanko Zala Tomašič je na Trgu Leona Štuklja imela postavljeno mobilno kavarno, kjer je se je na brezplačni kavi, čaju ali limonadi ustavilo veliko Mariborčanov, številni so se z Zalo želeli slikati, ji stisniti roko in z njo poklepetati. Med drugim je mobilno kavarno obiskal tudi poslanec v DZ Dejan Kaloh, veliko članov SDM, med drugim tudi predsednica SDM Maribor Maša Medved

Je pa prisrčno mobilno kavarno zmotil, očitno že ob 11. uri precej opiti Maruborčan, ki je okoli kavarne hodil, kot mačka okoli vrele kaše in govoril nesmisle. Med drugim je dejal, da je njegova duša svoboda.

Kasneje je precej opiti le stopil do mobilne kavarne in dobil brezplačno kavico. Očitno ga je ta zbistrila in se je pobral drugam. Se je pa kandidatka za Evropsko poslanko, Zala Tomašič na omrežju X zahvalila Mariboru za lep sprejem in polno pozitivnih misli srčnih ljudi.

slike: Sandi Žnidaršič, video: e-maribor.si

 

 

VREME

Maribor
delno oblačno
93%
0.5km/h
37%
12°C
13°
11°
12°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.