Pred nami štirje dnevi dežja. Posebej bo deževna sobota, ko bo le 15 stopinj!

Pred nami so štirje dnevi dežja, V SV polovici Slovenije bo največ dežje padlo v soboto, ko se bo tudi močno ohladilo.

“Od jugozahoda se nam približuje manjše višinsko jedro hladnega zraka, ki bo to noč destabliziralo ozračje. Pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte, največ dežja pa bo padlo v zahodni in južni Sloveniji,” napovedujejo.


Nato se bo v petek čez dan in popoldne dež razširili tudi nad osrednjo Slovenijo, proti večeru pa tudi nad vzhodne kraje, kjer bo največ sonca. Še bo pihal jugozahodni veter, najvišje temperature bodo med 19 °C in 24 °C, ob obali in na vzhodu do 27 °C.

V soboto in tudi nedeljo bo vreme precej bolj sveže – padavine bodo z območja Kvarnerja potovale večinoma čez osrednjo in vzhodno Slovenijo. Najvišje temperature bodo med 15 °C in 20 °C. Popoldne bo zapihal severni veter, na Primorskem sprva šibka burja.

(Za grafiko, ki vam pokaže, kako bodo potovale padavine, pritisnite na spodnjo rdečo puščico)

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.