Samo za prvorazredne. Golob priliznjeno poklical Ano Roš: “Kadarkoli, samo reci”

Robert Golob, zajem slike

Ana Roš je s Hišo Franko v Michelinovem vodniku za leto 2023 pridobila novo zvezdico in se sedaj ponaša s tremi, kar je najvišje odlikovanje Michelinovega vodnika.

Ana Roš, tista kuharica, ki se je v času covid ukrepov jezila nad vlado Janeza Janše, ko je zaradi kornavirusa jokala, kako bo plačala svoje zaposlene, si je še istega leta privoščila lepe počitnice v Zanzibarju. Kako tudi ne. V letu 2021 je od države dobila kar 622.980,89 eura, kot priča ERAR. Med tem pa je iz Zanzibarja, naredila še nekaj protivladnih twitter pripomb.

No, danes je Ana Roš očitno velika zagovornica te vlade in prijateljica Roberta Goloba, ki naj bi jo (vse za reklamo prvorazrednih) ob tem, ko je dobila najvišje odlikovanje Michelinovega vodnika. poklical kar po telefonu in ji dejal: “Veš, da me imaš na svoji strani, kadarkoli, samo reci” Očitno je prvorazrednim dovoljeno vse. Malo hvale pa malo nagrade, za pljuvanje po vladi Janeza Janše?

Je potreben sploh kakšen komentar?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.