Pop tv, mediji, trobilo
pop tv (slika: novinar.com)

Od nekdaj osrednje komercialne televizije je ostalo le še levosučno trobilo, ki vsako levo “pasjo procesijo” spravi v svoj medij. To je poročanje: “Samo da ni Janša.”

POP TV-jevo poročanje o dvajsetih “klovnih” pred parlamentom

Le še POP TV in nekaj obskurnih portalov medijsko promovirajo nezakonite kolesarske proteste. Na včerajšnjem se jih je po podatkih policije udeležilo vsega 20. Za primerjavo: Ko je nekaj sto glava množica Odbora2014 pred vrhovnih sodiščem vsakodnevno zahtevala vladavino prava ter izpustitev protipravno zaprtih v zadevi Patria, tega niso medijsko pokrivali. Toliko o uravnoteženem poročanju, ki si ne zasluži imena novinarstvo.

Da je POP TV trobilo izrojene levice pove podatek, da tudi včeraj niso pozabili poročati o skupini protivladnih bizarnih likov. In to za vsega 20 udeležencev. Anarhistov. Levih skrajnežev, ki so obrnili ploščo in se infiltrirali v gibanja za odpiranje šol. Vsa ta medijska podpora pa bolj kot protestnike same v slabo luč postavi poročevalce. Piše Nova24TV.

Policisti izdali 10 plačil

Policisti so 5. februarja 2021 na območju centra Ljubljane opravili varovanje neprijavljenega shoda. Po 19. uri se je na Trgu republike zbralo okoli 20 oseb, ki so s kolesi krožile po trgu, nato pa se okoli 20. ure razšle. Policisti so opravljali naloge za varovanje državnega zbora, vzdrževali javni red in mir, zagotavljali varnost udeležencev protestnega shoda, urejali promet in izvajali nadzor nad upoštevanjem Odloka o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah v Republiki Sloveniji.

Pri varovanju shoda so policisti ugotovili 12 kršitev zakona o nalezljivih boleznih, bili sta izrečeni dve opozorili in izdanih 10 plačilnih nalogov. Prav tako policisti zbirajo obvestila v zvezi kršitve zakona o javnih zbiranjih. Nadaljuje se zbiranje obvestil glede dogodka in bo v primeru dodatno zaznanih prekrškov ali kaznivih dejanj ukrepano v skladu z zakonodajo.

Poročanje o dvajsetih levičarskih “klovnih” pred parlamentov je bil očitno zelo velik dogodek za Slovenijo in ga je bilo res potrebno spraviti v medije. POP TV to zna?

PM