Predsednica države, ki je obljubila, da bo predsednica vseh, je blokirala naš portal na omrežju X

Nataša Pirc Musar, slika Demokracija

Predsednica države Nataša Pirc Musar, ki je na veliko govorila, da bo predsednica vseh, očitno ne prenese resnice. Niti resnice našega medija.

Delovanje predsednice države Nataše Pirc Musar je skregano z vsako logiko zdravega razuma. med tem, ko se na zunaj dela prijetna in ustrežljiva je situacija precej drugačna. V bistvu je le pol predsednica, saj tiste, ki se ne strinjajo z njenim vodenjem države enostavno odpiše, ali bolje rečeno blokira.


Seveda nam je ob tem popolnoma vseeno, a je dokaj nenavadno, da predsednica države blokira spletni portal, kateremu je pred leti že nadela ime “Janševo trobilo” in se zanj ni opravičila. Očitno je spet podlegla svojemu levičarskemu hobiju – blokiranju ljudi, ki mislijo drugače. 

Tako je Nataša Pirc Musar govorila ob izvolitvi za predsednico:

Očitno je bil predsedničin govor le govorjenje v prazno. Ona pa nikakor ne more biti predsednica vseh, zato jo tudi na našem portalu ne bomo več naslavljali z imenom predsednica.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
91%
77%
14°C
18°
13°
14°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
20°
Fri
21°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.