Predsednica države na omrežju X, spet odblokirala ljudi? Odzivi niso najbolj prijetni

Nataša Pirc Musar, slika: Reporter

Očitno so prazniki predolgo trajali in predsednici države je spet postalo dolgčas? Očitno ni vedela, kaj naj počenja s svojim x profilom in je spet odblokirala vse, ki niso njeni?

Od predsednice države bi državljani mogoče pričakovali drugačno darilo. A očitno se je spomnila, da bo na X omrežju spet odblokirala vse, ki niso njeni. Namreč, kljub obljubi, da ne bo, ko bo predsednica, blokirala svojih državljanov, očitno to pri njej ne znese. Resnica včasih boli?

Tudi odzivi na omrežju X, so temu primerni:

Je pa predsednico države, preko omrežja X, o blokiranih in neblokiranih ljudeh vprašala tudi “Johanca”. Ena najbolj aktivnih oseb na omrežju X. Tako je zapisala. “Me pa zanima… ali ste že blokirali koga, ki se dere smrt janšizmu? … ker nenazadnje gre za pozivanje k smrti in sovražni govor, ne glede na to kar depolitizirano sodstvo govori. Roko na srce, če bi se kdo drl recimo smrt kovačizmu bi vi to zagotovo strogo obsodili, medtem vaše obsodbe prej omenjene parole še nisem zasledila, če sem spregledala se iskreno opravičujem.

No predsednica na to vprašanje ni odgovorila!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
62%
8.8km/h
75%
12°C
14°
8°
11°
Fri
10°
Sat
5°
Sun
4°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.