Predsednica DZ na Dunaj s Falconom, reševalci s psi, pa Turčijo z avtomobili

slika je simbolna (splet)

Narobe svet, ali pa le nečimrnost vladajočih. Med tem, ko si je gospa predsednica Državnega zbora ogledala novoletni koncert na Dunaju, kar s Falkonom, pa so reševalci, ki rešujejo življenja v Turčiji, tja potovali z avtomobili. Piše Celjski glasnik.


Kakšen prezir, kakšna aroganca se dogaja v naši državi do navadnih ljudi. Celo do takih, ki rešujejo življenja.  Taki dvoličnosti nekateri enostavno nebi mogli verjeti.. Če se je denimo na koncert na Dunaj, predsednica državnega zbora odpeljala z vladnim Falconom, so se morali vodniki reševalnih psov s psi na pomoč v Turčijo odpeljati z avtomobili.

Na družbenih omrežjih so tako ljudje začeli vlado oziroma predsednika kot predsednico državnega zbora spraševati, zakaj reševalcem niso omogočili poti z letalom. S tem bi verjetno lahko rešili več ljudi izpod ruševin, saj bi prihranili dva dneva potovanja. Verjetno pa bodo vprašanja ostala neodgovorjena. Lahko pa se samo vprašamo, kaj bi se zgodilo, če bi reševalci odšli v Turčijo z avtomobilom, na vladi pa bi bila Janševa vlada? Si zamislite naslove levih medijev?

Tako pa pri nas ljudje rešujejo življenja v precej oddaljeni državi Turčiji in za pot potrebujejo skoraj dva dni. Medtem pa vase zagledani vladarji in vladarice za pot na Dunaj uporabljajo vladno letalo. Videno le v  Sloveniji.

VREME

Maribor
jasno
38%
2.1km/h
0%
26°C
27°
25°
25°
Thu
17°
Fri
19°
Sat
21°
Sun
19°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.