Predsednik vlade niti slučajno ob sobotah ne dela, ampak z ljubico kofetka po Ljubljani? (foto)

Robert Golob, slika: zajem videa

Vlada Roberta Goloba je zagotovo najslabša vlada v zgodovini Slovenije. Ljudje to (ne)delo, občutijo prav vsak dan. Draginja je iz dneva v dan večja, dražijo se storitve, elektrika, naftni derivate. Cene v gostinskih lokalih gredo v nebo, dražja je hrana, pijača. Upokojenci komaj preživijo. Stavkajo zdravniki, delavci na UE, tožilci.  


Po tem, ko je pred dvema letoma vlada Roberta Goloba, v kateri ima prevladujočo vlogo Gibanje Svoboda (GS), z velikim zanosom in optimizmom prevzela oblast iz rok Janeza Janše, se je samovšečnost, arogantnost, maščevanje, laganje in tako dalje, aktualni vladajoči garnituri hitro maščevala.

Vladi Roberta Goloba zagotovo ne gre najboljše pri premagovanju izvajanja reform. Stavkajo praktično vsi. Priča smo najdaljši stavki zdravnikov v zgodovini. S stavko grozijo tudi policisti. Stavkajo tožilci. Tudi upokojenci so vsaki mesec na ulicah, saj so pokojnine izredno nizke. 

A namesto reform ta vlada meče denar skozi okno. Nevladnikom poklanja milijone. Ministri si privoščijo drage in povsem nepotrebne nakupe, potovanja, plačila s službeno kartico. Za obnove stavb se zapravljajo težki milijoni in podobno. 

A gospod predsednik se s svojo ljubico ob sobotah, ko večina Slovencev vseeno pridno dela, da lahko preživi, raje sprehaja in nastavlja po Ljubljani, ker očitno le Ljubljančane še lahko prepriča, da dela dobro za ljudi. Tako je predsednik vlade povsem nezainteresirano poziral s svojo 20 let mlajšo ljubico Tino.

 

slika: Bralec Slovenskih novic

VREME

Maribor
dež šibkejše intenzitete
92%
1.5km/h
75%
16°C
16°
15°
15°
Tue
14°
Wed
12°
Thu
12°
Fri
12°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.