/PREDSEDOVANJE EU/ Poglejte kako izgleda novi hotel Brdo!

Obnovljeni hotel Brdo je le še en v mozaiku lepot, ki jih Slovenija premore ob predsedovanju evropski uniji, ki je nastopilo ravno z današnjim dnem.

Hotel Brdo čaka najvišje predstavnike Evrope

“Neverjetni občutki so mi napolnili notranjost s ponosom, ko sem še enkrat obiskal naš novi biser pod mogočnim Storžičem. Ponos, ker bo majhna Slovenija jutri že drugič predsedovala Evropi. Majhna, a velika po srcu, velika in ponosna najlepša dežela sveta,” je zapisal eden izmed uporabnikov družbenega omrežja facebook.

Stavba hotela Brdo je bila res dotrajana in je bila, več kot potrebna temeljite obnove. Hotel že ob predsedovanju leta 2008 ni ustrezal namestitvi pomembnejših gostov in se je uporabljal le za gostinske storitve. Hotel prav tako ni zadostoval več logističnim potrebam kongresnega centra.

Sedaj je hotel dobil povsem novo podobo, moderno, in elegantno, kar priča tudi njegovo ime. V njem bodo gostili voditelje, vajene največjega prestiža. Skozi vhod na drugi fotografiji bodo stopali nemška kanclerka Merklova, francoski predsednik Macron, madžarski premier Orban in vsi ostali voditelji držav Stare celine. V razkošni notranjosti pa jih bo že drugič pričakal predsednik vlade Republike Slovenije Janez Janša.

M.G. slike: Jože Pogačar


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
85%
3.1km/h
75%
3°C
4°
1°
3°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed
8°
Thu

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.