Pregled Golobovih nebuloz v mesecu juliju 2022! #video

Golob
slika, fotomontaža

Kaj vse bo še naplavila slovenska politika pod vodstvom Roberta Goloba. Nekateri še vedno plešejo, ali pa so se jim od pretiranega plesa “skisli” možgani? Kakšna je ta hip leva politika je v oddaji Utrip na RTV pojasnil Igor Pirkovič.

Spomnimo se velikega požara na Krasu, s katerim se je borilo na tisoče gasilcev od blizu in daleč. Veliko prostovoljnih ur so oddelali v nemogočih razmerah. In to so pravi heroji, ne glede na politično pripadnost, vero ali jezik. Robert Golob pa z obljubo o plačilu dnevnic in po požaru snedena beseda, da gre denar le prostovoljnim gasilcem.

Pri tem je nastal tudi posnetek, ki bo šel v zgodovino, o Šarčevi žički in nabijanju o vodnem topu pri reševanju požarov. Kot bi bili v vrtcu. (video: RTV SLO/Utrip)

A ni samo Šarec tisti, ki bi bolj uspel, kot klovn v cirkusu, kot obrambni minister. Daleč najbolj neumno  izjavo je izrekel sam predsednik vlade Robert Golob, ki je dejal, da se bomo s Covidom pozdravili, kar na morju.  Tanja Fajon pa je odšla na obisk v Kijev. Prav tista Tanja, ki je še meseca marca blatila Janeza Janšo, ki je prav tako odšel v prestolnico Ukrajine. (video: RTV SLO/Utrip)

Da sovražnost ne pozna meja, pa je značilno tudi za leve politične analitike, ki se sprevržejo v prave sovražnike desnega pola. Tak je tudi srbski Prekmurec Alem Maksuti, ki ne more iz svoje kože žaljenja in objestnosti. (video: RTV SLO/Utrip)

Med tem, ko nekateri ljudje pridno hodijo vsak dan v službe, preživljajo družino in se komaj prebijajo z meseca v mesec, pa se velike količine denarja iztekajo v nevladne organizacije, ki sami sebi pravijo ljudstvo.

Do kdaj še?

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
2.6km/h
0%
-1°C
1°
-3°
-1°
Sun
-3°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA