“Nepismeni” Maksuti spet udaril. Tokrat zaradi tvita Luke Svetina.

slika: Nova24TV
Poglejte si to norost Alema Maksutija

Alem Maksuti ima v času poletja očitno veliko časa, ali pa mu možgane perejo kakšni levi ekstremisti? Zagotovo pa njegovo prekomerno žaljivo obnašanje na tviterju ne sodi med normalnost.

Nevljudno in žaljivo pisanje Alema Maksutija je obsodil tudi novinar Domovine Luka Svetina. Ki je zapisal: “Jaz sem obsodil večino neprimernih tvitov, ki sem jih videl. Vključno s prostitutkami. Drži pa, da nihče ni šel tako nizko, kot Alem Maksuti. Človek kot analitik nastopa na RTV in Pop TV.

V vsej svoji levičarski spregi, jezi in užaljenosti se je oglasil tudi Maksuti. V polomljeni slovenščini s številnimi pravopisnimi napakami, je odgovoril: Evo ga. Ker nastopam na TV, na twitterju ne smem njemu ali Požarju reči kaj jim gre. In pazite to. Ti ljudje so celo prepričani, da me RTV in POP TV vabijo samo zato, ker takim, kot so oni, govorim direktno, kaj si o njih mislim. Ne zato, ker imam kaj za povedat. Mislim ludilo.”

Tokrat se je izkazalo, da je Maksuti, ne samo nevljuden, ampak tudi nepismen. Njegovo znanje slovenske jezika pa sodi na raven osnovne šole. In on, naj bi celo predaval na FDV. Upajmo, da ne v srbskem jeziku.

Kakšno pa je vaše mnenje? Ali bi morali zaradi žalitev in prostaških izpadov, Alemu Maksutiju vzeti državljanstvo in ga izgnati iz Slovenije? Glasujte!

vir, slike: tweeter

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
3.1km/h
0%
23°C
26°
20°
22°
Wed
21°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
16°
Sun

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA