Preko reklame na facebooku naročil vrhunski stabilizator (gimbal), dobil pa…

Ni vse zlato kar se sveti, oziroma ni vse kar vidite v reklami tudi zares pravo. Naš ogorčeni bralec pravi, da se je za 50 evrov močno opekel.

 

Naš bralec je preko družbenega omrežja facebook videl zanimivo reklamo z napisom: “Samo 50 evrov, eden najboljših stabilizatorjev za selfije let 2023 na svetu je zdaj naprodaj!” Kot pravi Mariborčan, je bila cena zelo ugodna, v reklamnem sporočili na povezavi TUKAJ,

pa je zajeto vse, kar  s stabilizatorjem lahko človek počenja. 

 

Predstavljen je Gimbal HOHEM M6 za pametni telefon HOHEM s širokim vidnim kotom 335°, pametnim sledenjem obraza in z umetno inteligenco, sistemom proti tresljajem iSteady 7.0, za neomejene modele telefonov. S 50% popustom naj bi stabilizator stal le 50 evrov.

 

Tako naj bi torej izgledal ta izdelek, ki najdete na povezavi TUKAJ

 

Do tu vse lepo in prav, pravi bralec našega portala. Zelo ugodna cena, ga je torej prepričala, da je izdelek tudi naročil. Preko podjetja GLS mu je bil izdelek tudi dostavljen. A ko je odprl škatlo je bralca čakalo neprijetno presenečenje. Namesto novega stabilizatorja, oziroma bolj moderno “gimbla” je dobil neki plastični “držalnik” za telefon, ne pa vrhunske naprave Hohem M6.

 

Kot nam je zaupal bralec, v škatli, ni bilo nobene obrazložitve, nobenega računa, telefonske številke ali česa podobnega, kam se lahko obrne stranka za reklamacije. Pravi, da  obstaja je le email naslov: [email protected]

 

Očitno je z lažno predstavitvijo reklame in zavajanjem, poleg našega bralca nasedel še kdo. Zato pozor, bodite previdni pri spletnih nakupih.

 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.