Premočeni kolesarji so tokrat zganjali norčije proti Pahorju (foto)

PROTEST

Nekaj 20 premočenih kolesarjev je danes zganjalo norčije pred predsedniško palačo, kjer so za svojo norost pred palačo položili nekakšen venec.

Petkovi kolesarji tokrat pred predsedniško palačo

“Borut Pahor je, tako kot na svoj način Janez Janša, že pred časom povsem izgubil stik z realnostjo. Ne zaznava realnih stisk ljudi, usmerjen je vase, ignorira očitno politično krizo, kršenje zakonov in ustave, napade na medije in državne institucije ter čedalje bolj živi samo še v svojem Instagram mehurčku.” To so zapisali v izjavi kolesarji, ki so tokrat premočeni napadali predsednika Pahorja. Očitno jim je proti Janši zmanjkalo že idej.

Čeprav je predsednik države, nekdanji član Socialnih demokratov, levim ekstremistom verjetno ne gre v račun, kako predsednik ne piha v njihov rog in kako se jim ne podreja. Peščica samovšečnih in ne preveč inteligentnih, pa še vedno ne razume, da na oblasti niso petkovi razgrajači, ampak da imamo demokracijo in oblast se voli na volitvah. 

Do svojih pet minut slave je tudi tokrat prišel Jaša Jenull, ki se je tistim desetim kolesarjem, ki so še vztrajali zahvalil, da so prišli. Medtem ko bodo levaki spet nabijali, da se je pred predsedniško palačo zbralo več 100 ljudi. A prišel bo dan, ko se bo tudi sinček državnega tožilca naučil šteti.

P.M.

(foto: zajem slika, družbeno omrežje)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.