Ko bi bili v vrtcu. Ne ve se kdo pije in kdo plača. Tega ne ve niti Aurejev LPR, ki v koaliciji skače malo ven in malo notri.

Prenove Koroške ceste še ni na vidiku

Glede izbire izvajalca so bili na MOM dokaj skrivnostni, dejali so nam le, da se vse skupaj prestavlja na začetek avgusta, ko bodo sklicali novinarsko konferenco glede izbire izvajalca in datuma pričetka del. A kaže, da je izvajalec že znan, zaradi določenih uskladitev pa z delom še ne morejo pričeti takoj. Piše Maribor24

Je pa samega župana ošvrknil njegov koalicijski kolega Stojan Auer, češ, da razpisnim pogojem v vsakem primeru ustreza le eno podjetje, in sicer Pomgrad, ter da gre očitno za prirejen razpis.

No pa smo tam. Koalicijski LPR, očitno ni več tako koalicijski. Ko gre za njihovo korist seveda. Spomnimo se, ko je Stojan Auer trdil, da njegova lista ne bo podprla spremembe statuta občine, po katerem je Arsenovič dobil 4. podžupana. Spomnimo se, kako zelo se je mudilo z zamenjavo nadzornikov Snega, ker je v nadzornem svetu tudi sam Auer ipd. In ta isti Auer, je naklonjen tudi projektu novih mostov, saj naj bi z njim povezali tudi njegovo Festivalno dvorano.

Torej je LPR takrat, ko ji ustreza v koaliciji, ko ji to ne ustreza pa v opoziciji. In obnove županove ulice, kot nekateri pravijo Koroški cesti, se lahko pričnejo. Z vnaprej določenim izvajalcem (kot trdi Stojan Auer) in petimi milijoni. Denarja za knjižnico, ZD Tezno, Ljudski vrt ipd, pa (še vedno) ni?

M.G.