Končno, bi lahko rekli. Policija je prepoznala osumljenca, nasilneža, ki je zadnje čase dodobra zaposlil kriminaliste, ki so iskali nasilneža.

Nasilnež z Ljubljane naj bi bil Mariborčan

Ljubljanski policisti so tako prijeli moškega, za katerega sumijo, da je na protestih v Ljubljani v začetku novembra fotoreporterju razbil čeljust, udaril snemalca in brcnil uniformiranega policista.

Kot piše Večer, je osumljenec Mariborčan in pripadnik navijaške skupine Viole. Večer navaja neuradne informacije, da naj bi za incident na protestih poskrbel prav z namenom, da bi na hierarhični lestvici Viol priplezal čim višje. Slovenske novice, razkrivajo, da naj bi bil moški Mariborčan Grega Mitev. Grozila naj bi mu ovadba zaradi kaznivega dejanja povzročitve hude in lahke telesne poškodbe, pa tudi zaradi sodelovanja v skupini, ki je poskušala uradni osebi preprečiti uradno dejanje. Menda naj bi na policiji celo priznal, da se je spustil v policiste in udaril fotoreporterja.

Osumljenca naj bi ga jutri privedli pred preiskovalnega sodnika. Več podrobnosti o preiskavi bo predvidoma znanega jutri.

PM