Pretepel občana mu streljal s plinsko pištolo in se lotil še policistov

Policija, policistI,policija vnukinja

Po spletu je zaokrožila novica o sinočnjem dogajanju na Trubarjevi ulici v Ljubljani. Očividec je na spletu sporočil, da so bili okrog 18. ure pred lokalom Trubar policija, kriminalisti in reševalno vozilo.

Streljal s pištolo, se pretepal in na koncu se je lotil še policistov

Na Trubarjevi ulici sredi Ljubljane je v sredo 4. avgusta okrog 18. ure 37-letnik pretepel občana, ki je posredoval v sporu med osumljencem in njegovim dekletom. Ko so na kraj prihiteli policisti in ga izsledili, pa je napadel še njih. 

Po poročanju 24ur so bili nekaj po 18. uri ljubljanski policisti obveščeni o dogodku na Trubarjevi ulici, kjer je 37-letni osumljenec pretepel oškodovanca in grozil s plinsko pištolo. Po do sedaj zbranih obvestilih se je oškodovanec vmešal v spor med osumljencem in dekletom, s katerim je bil osumljeni v družbi. V dogodku je osumljenec oškodovanca lažje telesno poškodoval, prav tako je grozil s plinsko pištolo ter z njo streljal v zrak. Kmalu po dejanju so ga policisti prijeli v bližini dogodka in mu odvzeli prostost.

Med postopkom se je osumljenec upiral, udaril policista in policistom grozil. Pri njem so našli in zasegli plinsko pištolo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi sumov kaznivega dejanja nasilništva in preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi, osumljenec pa bo predvidoma danes priveden k preiskovalnemu sodniku.

Oškodovanec v dogodku naj bi bil raper Doša, ki je v svojem storyju delil novico, da še nikoli ni bil tako poškodovan. “Ne skači na človeka s pištolo,” je v svojem storyju še pojasnil raper Doša, ki ima popolnoma razbit obraz. Očividci pravijo, da je bil na dogodku prisoten tudi zloglasni Zlatan Čordić, ki pa je bil že v preteklosti znan po nasilnih dejanjih. 

P.M.

VREME

Maribor
dež
93%
2.1km/h
100%
20°C
20°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.