Po reki Pesnici plavale vreče z razpadajočimi piščanci.

pesnici
reka Pesnica, slika je simbolna

Sprehajalci ob reki Pesnico so nedavno odkrili zanimiv pojav. Po Pesnici so namreč plavale vreče z razpadajočimi piščančjimi trupli.

Razpadajoča trupla piščancev v reki Pesnici

O odkritju so najprej pisali le na družbenih omrežjih, nato pa le obvestili ptujski center za obveščanje. Pod pesniški most, so prihiteli gasilci prostovoljnih gasilskih društev Vitomarci in Ptuj, ki so vreče izvlekli na brežino in v njih odkrili množico piščančjih trupel.

Poginulih živali naj bi bilo kakšnih 150, bile v več vrečah za umetna gnojila oziroma krmila. Nekaj vreč pa je voda odnesla naprej po reki, nekatera trupla so tudi tudi razpadala, zato so  plavala kar po vodi. Kot so sporočili s centra za obveščanje, je za kadavre poskrbel veterinarski higienik, o dogodku pa je bila obveščena tudi policija. Glede na količino poginulih piščancev je na dlani, da je vreče odvrgel rejec. Piše portal Svet24.

Ugotovitve, kaj se je pravzaprav zgodilo bo podala policija.

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.