Pretresi v stranki Levica? Stranko zapušča sekretar njihove poslanske skupine

Matej Kolenc

Se v stranki Levica dogajajo pretresi zaradi afere Smodej? Znano je, da so se člani Levice pogosto udeleževali raznih otvoritev, zabav in dogodkov v Fotopubu.

Afera Smodej je do dobro pretresla predvsem levo kulturno sfero v Ljubljani. V prostorih društva Fotopub naj bi se dogajalo marsikaj. Med drugim tudi omamljanje deklet in posilstva. Že nekaj česa je tudi znano, da so se z Dušanom Smodejem veliko družila tudi znana imena stranke Levica, med njimi celo ministrica za kulturo Asta Vrečko. Fotopub pa je (vsaj enkrat) obiskal tudi minister za delo Luka Mesec.

Bojan Požar razkriva, da je stranko Levica zapustil njihov dolgoletni sodelavec in eden od stebrov stranke, ter sekretar poslanske skupine Levica Matej Kolenc, sicer partner Nike Kovač. Se je to zgodilo zaradi afere Smodej?

Baje v stranki Levica, Smodeja nihče več ne pozna, nihče ni vedel za klet v Fotopubu, za posilstva, omamljanje deklet. Nihče za dekleta v stiski? Bo afera Smodej naplavila še koga iz Levice?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.