nesreča, slika Dolenjski list /očividec

O današnji veliki tragediji na nekdanji hitri cesti med krajem Poljane pri Mirni Peči in Novim mestom, v kateri so ugasnila štiri življenja, smo že poročali. Z novimi informacijam je ta postala še hujša, v čelnem trčenju sta namreč umrla tudi dva otroka.

Tragično na Dolenjskem

Kot pojasnjujejo policisti, prve ugotovitve kažejo, da je prišlo do čelnega trčenja dveh vozil. 38-letni voznik osebnega vozila Renault megane, doma iz okolice Novega mesta, je namreč peljal proti Novemu mestu, v tem trenutku pa mu je nasproti pripeljala 56-letna voznica osebnega avtomobila Škoda roomster, doma iz okolice Trebnjega. Trčenje je bilo tako silovito, da je avtomobil 38-letnika, v katerem sta sedela tudi dva otroka, končal v plamenih. Vsi štirje udeleženci prometne nesreče so umrli na kraju. Piše Dolenjski list.

slika: Dolenjski list / očividec

Na kraju so intervenirali gasilci, reševalci in policija, zaradi ogleda pa je cesta Trebnje – Novo mesto v bližini naselja Poljane pri Mirni Peči še vedno zaprta. O dogodku sta bila obveščena dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka. Preiskava okoliščin nesreče z ogledom kraja še ne bo zaključena, saj bo potrebno podrobneje preučiti še sledove na obeh vozilih, ki jih je policija zasegla.

vid: Dolenjski list